Game BTV Servers
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Game BTV Server

HomePortalLatest imagesSearchRegisterLog in

Zabeleska za nekoj admin na publik2

Go down 
+4
StekMajstoR
Perry the Platypus
pRoNooB
toFu
8 posters
AuthorMessage
toFu
Администратор
Администратор
toFu

Zabeleska za nekoj admin na publik2 Empty
PostSubject: Zabeleska za nekoj admin na publik2   Zabeleska za nekoj admin na publik2 I_icon_minitimeSat Aug 16, 2008 12:49 pm

Ako imate zabeleska za nekoj admin pisete tuka
Back to top Go down
https://cs-btv.darkbb.com
pRoNooB
Модератор
Модератор
pRoNooB

PostSubject: Re: Zabeleska za nekoj admin na publik2   Zabeleska za nekoj admin na publik2 I_icon_minitimeSat Aug 16, 2008 4:39 pm

NeMame Very Happy
Back to top Go down
http://www.cs-btv.darkbb.com
Perry the Platypus
Почетник
Почетник
Perry the Platypus

PostSubject: Re: Zabeleska za nekoj admin na publik2   Zabeleska za nekoj admin na publik2 I_icon_minitimeSat Jan 24, 2009 7:37 am

Snoopy mora da mu se zeme admin :@ mnogu nervira , ne kika 4iteri i menjava mapi sekoj 5 min Evil or Very Mad
Back to top Go down
StekMajstoR
Почетник
Почетник

PostSubject: Re: Zabeleska za nekoj admin na publik2   Zabeleska za nekoj admin na publik2 I_icon_minitimeFri Jan 30, 2009 7:51 am

Isprakam zabeleska do SNOOPY.. premnogu se zakanuva so admin...Zabeleska do SHARK(100 dusi mu znaat pw)i zabeleska za DARKMAN,cij brat quita ako go ubies,a i darkman e takov
Back to top Go down
Perry the Platypus
Почетник
Почетник
Perry the Platypus

PostSubject: Re: Zabeleska za nekoj admin na publik2   Zabeleska za nekoj admin na publik2 I_icon_minitimeSun Feb 01, 2009 7:28 am

Abe Martincho najbotski admin si dava pari sekoja runda i koj go ubi pravo quit
Imam i screenshot ama nesto ne mozam da ga upload
Back to top Go down
StekMajstoR
Почетник
Почетник

PostSubject: Re: Zabeleska za nekoj admin na publik2   Zabeleska za nekoj admin na publik2 I_icon_minitimeSun Feb 01, 2009 12:58 pm

NEKA MU SE ODZEME ADMIN NA SNOOPY,DODEKA NE MU ODAM DOMA PRED MAJKAMU I TATKOMU DA GO ISTEPAM!!! MN.LAJNA JADE, MU VIKAME STAVI DD2 25 dusi sme ON NI VIKA IGRAJTE AWP_DISTANCIA KOJ NE JA SAKA NEKA IZLEZE!

NEKA MU SE ZEMA ADMIN,OTI KE GO UMRAM. (Samo za nasa pobeda) Iskluci od mene. lol!
Back to top Go down
Ripley
Почетник
Почетник

PostSubject: Re: Zabeleska za nekoj admin na publik2   Zabeleska za nekoj admin na publik2 I_icon_minitimeSat Feb 14, 2009 8:57 am

zemete mu admin na Rum0ur go utepav zad nego headshot mu napraviv me banira pernamently pobrzo ako moze i unban da mi dadete pale fala odnapred
Back to top Go down
StekMajstoR
Почетник
Почетник

PostSubject: Re: Zabeleska za nekoj admin na publik2   Zabeleska za nekoj admin na publik2 I_icon_minitimeSun Feb 15, 2009 7:41 am

DAJ ZEMETE MU ADMIN NA CHECKMEK !!! UBIV 2CA HEADSHOT I TOJ MI MAVA CEL DEN QUIT Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad !!!
Back to top Go down
Ripley
Почетник
Почетник

PostSubject: Re: Zabeleska za nekoj admin na publik2   Zabeleska za nekoj admin na publik2 I_icon_minitimeSun Feb 15, 2009 10:25 am

Abe zemete mu admin na Rum0ur stalno me quitnuva i pregeska si flevam na btv 3 da vidam koj ke igrat cw i me banira 1000 min... Crying or Very sad Crying or Very sad fala odnapred
Back to top Go down
Josheski Vlatko
Почетник
Почетник

PostSubject: Re: Zabeleska za nekoj admin na publik2   Zabeleska za nekoj admin na publik2 I_icon_minitimeWed Apr 08, 2009 12:03 pm

Odma na Rumo0ur da mu zemite admin site mu zn Setinfo
Back to top Go down
aLLexandeR
Почетник
Почетник
aLLexandeR

PostSubject: Re: Zabeleska za nekoj admin na publik2   Zabeleska za nekoj admin na publik2 I_icon_minitimeThu May 07, 2009 5:50 am

odma na kinger admin da mu se zema oti samo za bezveza quit i kick mava. So ke mu tekne toa pravi da mu ebam mater.... znaete kako me iznervira..... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Back to top Go down
filip-csboy
Почетник
Почетник

PostSubject: Re: Zabeleska za nekoj admin na publik2   Zabeleska za nekoj admin na publik2 I_icon_minitimeSun Jun 14, 2009 4:53 am

dali ce mozit da znam dali ce mu se zamit na ckembar4e admin. mn se zanesvujt ne ja detonirav c4 quit mi mana .te molam majstor zs sum od prilep ne mom da dom da mu zemita so poskoro . Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Zabeleska za nekoj admin na publik2   Zabeleska za nekoj admin na publik2 I_icon_minitime

Back to top Go down

Zabeleska za nekoj admin na publik2
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Zabeleska za nekoj admin na BTV Clan War 1
» Poplaki za nekoj admin na Publik 1
» Zabeleska za publik 2
» Zabeleska za Game BTV Publik 1
» Prijava za admin